Website J.B.C. Amby - Maastricht
Koningsdagtoernooi 27 april 2018

Op vrijdag 27 april jl. was het weer tijd voor ons jaarlijkse Koningsdagtoernooi. Al vroeg in de ochtend waren verschillende vrijwilligers van onze vereniging in de weer om onze banen en terras in orde te maken. Ook in de kantine en de keuken werden voorbereidingen getroffen om de deelnemers goed te kunnen ontvangen.

De wedstrijdtafel werd bemand door ons lid Hub Gossieau en we hadden Wiel Hermes van CDP Heerlen bereid gevonden om op deze dag als wedstrijdleider te fungeren. Scheidsrechter van de dag was ‘good old’ Wim Gielissen. Met 28 deelnemende doubletten was ons toernooi goed gevuld.

Bij binnenkomst kregen alle deelnemers namens JBC Amby een kop koffie en hoe kan het ook anders, een oranje tompouce aangeboden. Het was immers Koningsdag.

Rond 10.20 uur werd iedereen door onze voorzitter Luc Habets van harte welkom geheten en legde onze scheidsrechter de spelregels van de dag uit. Daarna vond de loting plaats en kon worden gestart met de eerste partijen. De weergoden waren ons méér dan gunstig gezind. Er werd met veel inzet en vooral plezier gespeeld.

Ná een lange wedstrijddag werd rond 18.30 uur de eindstand van ons Koningsdagtoernooi door onze voorzitter Luc bekend gemaakt.

Op de 6e plaats eindigde het team van Lou Barger, de 5e plaats was voor het team van Willie Vossen, plaats 4 was voor Ger Lieben, plaats 3 voor Roger Peters, plaats 2 voor Cedric Schumacher en op de 1e plaats eindigde het team van Milan Redzep.

We kunnen wederom terugkijken op een geslaagde dag.

Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers, want zonder hun was deze dag niet mogelijk geweest.

Marcel

P.s. de foto’s, gemaakt tijdens deze dag, zijn terug te vinden elders op deze site onder het kopje ‘albums’.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl