Website J.B.C. Amby - Maastricht
Oliebollen toernooi 2018

Op zaterdag 20 januari was het weer tijd voor het houden van ons jaarlijkse oliebollentoernooi. Er had zich een 22-tal leden van onze vereniging opgegeven om aan deze middag deel te nemen.

Net zoals vorig jaar waren we te gast bij onze zustervereniging JBC Ummer d’r Bie in Stein. We werden vriendelijk ontvangen door de gastheren Frans en Chrit, die ons deze middag van een natje en een droogje zouden voorzien.

Onze voorzitter Luc nam tegen 13.30 uur het woord en wenste iedereen een voorspoedig en vooral gezond 2018 toe. Ook refereerde hij nog even aan het voor JBC Amby toch wel turbulente jaar 2017. Daarna werd er gezamenlijk getoast op het nieuwe jaar.

Inmiddels hadden Hub en Josianne de deelnemende spelers ingevoerd in de pc en werd de eerste van de drie speelronden bekend gemaakt. Gespeeld werd ‘tot 13’ óf maximaal 45 minuten per partij. De drie partijen werden steeds met een andere medespeler gespeeld. Tussen de partijen door was er gelegenheid om bij te kletsen en/of het nuttigen van een wafel, oliebol of snack, al dan niet voorzien van een (alcoholische) versnapering. Alle partijen werden in een goede sfeer en met veel inzet gespeeld.

Ná de derde speelronde werd de stand opgemaakt en rolde de volgende einduitslag uit de pc:

Op de derde plaats eindigde Huub van de Veken, de tweede plaats was voor Jean Signet en winnaar van ons oliebollentoernooi 2018 werd Marij Gossieau. Deze prijswinnaars ontvingen uit de hand van onze voorzitter Luc een lekkere fles wijn.

Al met al kunnen we weer terugkijken op een gezellige en sportieve middag.

Rest nog om iedereen te bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen om deze middag mogelijk te maken:

  • JBC Ummer d’r Bie voor het beschikbaar stellen van de accommodatie en bemanning van het buffet.
  • Funs en Kitty voor de ‘waffele’.
  • Jos voor de ‘oliebolle’.
  • Hub en Josianne voor het bemannen van het wedstrijdsecretariaat.

Marcel

 

p.s. de foto's, gemaakt tijdens dit toernooi, zijn elders op onze website onder het kopje 'Albums' terug te vinden.

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl