Website J.B.C. Amby - Maastricht
Afsluitingstoernooi G-Leden zomerseizoen 2017

Onze G-spelers hebben vanaf april t/m september bijna elke vrijdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur het jeu de boules spel op onze banen beoefend. Dit onder de bezielende leiding van een aantal vrijwilligers, want zonder hun grote inzet was e.e.a. niet mogelijk geweest.

Vrijdagavond 29 september was de laatste speeldag van het buitenseizoen in 2017. Onze vrijwilligers hadden een afsluitingstoernooi voor onze G-leden georganiseerd, waarbij naast de 14 deelnemers van JBC Amby óók 3 spelers van CDP Heerlen met hun begeleiders aanwezig waren. Iedereen was gespannen over wat er komen zou. Dat kon je op de stralende gezichten aflezen.

Ná het welkomstwoord werd er begonnen met het spelen van de eerste twee wedstrijden. Iedereen zette zijn/haar beste beentje voor, want de glimmende bekers voor de prijswinnaars stonden in de kantine te wachten.

Hierna was er een korte pauze en onder het genot van een stukje vlaai en een kopje koffie, bereidde men zich voor op de derde en tevens laatste partij. De vlaai had iedereen heerlijk gesmaakt.

Ná het spelen van de derde partij trok de wedstrijdcommissie zich even terug om de eindstand van het toernooi op te maken. Iedereen was gespannen wat de uitslag zou brengen. Deelnemers en begeleiders werden ondertussen op lekkere hapjes en een drankje getrakteerd.

Inmiddels was de uitslag bekend en onze voorzitter Luc ging over tot de prijsuitreiking. De uitslag was als volgt:

1ste prijs: Monique Signet

2de prijs: Guy v.d. Hurck

3de prijs: Huub Smeets

4de prijs: Leo Colson

De wisselbeker kwam in handen van Monique Signet. Als extraatje kregen alle deelnemers aan ons G-leden toernooi nog een mooie beker als aandenken aangeboden. Hier was iedereen zeer blij mee en vol trots werden de bekers getoond.

Al met al was ons G-leden toernooi een geslaagde activiteit, die zonder alle begeleiders niet mogelijk was geweest. Een woord van dank is hier dan ook zeker op zijn plaats, niet alleen voor het organiseren van het toernooi van vanavond, maar ook voor de begeleiding gedurende de maanden april t/m september 2017.

Ook willen we onze sponsoren Bertie en Roel van de kantine en Anouk van Aloha Nails bedanken en uiteraard ook het bestuur van JBC Amby.

Het was een mooie afsluiting van een mooi zomerseizoen 2017.

Veel dank aan: Funs, Pim, Fred, Jean, Annita, Huub en Corrie.

Voor foto's betreffende dit toernooi zie ons fotoalbum elders op deze site.

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl