Website J.B.C. Amby - Maastricht
Afsluiting zomerseizoen 2017 met PC Le But Borgharen

Op vrijdagavond 6 oktober vond wederom de traditionele seizoensafsluiting tussen JBC Amby en
PC Le But Borgharen plaats. Plaats van handeling waren onze buitenbanen aan de Discusworp.
Er namen deze avond totaal 39 spelers van beide verenigingen deel. De deelnemers werden om 19.00 uur ontvangen met een kopje koffie en een stukje vlaai. Ondertussen kon men zich bij de wedstrijdtafel, bemand door Josianne en Hub, inschrijven.
Rond 19.30 uur werd iedereen door onze voorzitter Luc van harte welkom geheten. Een druk op de knop van de pc leverde daarna het speelschema van deze avond op. De weergoden waren ons zeer gunstig gezind en de twee partijen werden met veel inzet en vooral veel plezier gespeeld.
Dit leverde uiteindelijk de volgende eindstand op:

Een gedeelde eerste plaats was er voor Jos Prickaerts en Jos Ramaekers. Op de tweede plaats eindigde Bennie Passani, plaats 3 was voor Jenny Koot en een gedeelde vierde plaats was er voor Adriaan Donkers en Joop Weerts. Alle prijswinnaars ontvingen uit handen van onze voorzitter Luc een mooie fles wijn. Luc bedankte iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en natuurlijk ook de vrijwilligers vóór en achter de schermen.

Voorzitter Hans Hinssen  van Le But Borgharen bedankte JBC Amby voor de gezellige avond en nodigde iedereen alvast uit voor de openingsactiviteit op de banen van Borgharen aan het begin van het zomerseizoen 2018.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog gezellig nagepraat en uiteindelijk keerde iedereen huiswaarts.

We kunnen wederom terugkijken op een geslaagde activiteit.

Marcel

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl