Website J.B.C. Amby - Maastricht
Verslag Koningsdag toernooi 2017

Op donderdag 27 april jl. vond er op de locatie aan de Discusworp wederom ons Koningsdagtoernooi plaats. Vanaf 07.30 uur zorgde een 15-tal vrijwilligers ervoor, dat alles op en rond onze banen werd omgetoverd tot een prima en gezellige wedstrijdlocatie.

Rond 10.20 uur nam onze voorzitter Luc Habets het woord en hij heette alle deelnemers van harte welkom en wenste hen een sportieve en gezellige wedstrijddag toe. Het wedstrijdsecretariaat was in handen van Jan Donker, geassisteerd door Sjèr Gense en Hub Gossieau. De scheidsrechter van de dag was Pim van den Broek.

Om 10.30 uur werd er gestart met de eerste ronde. De weergoden waren ons gedurende de dag, op een enkel buitje na, gunstig gezind. Gespeeld werd volgens het ‘Top-Down’ systeem. Ná iedere speelronde, totaal van vijf, werd opnieuw de stand opgemaakt en geloot. Uiteindelijk bleef het sterkste doublet over.

Tegen 17.30 uur ging onze voorzitter Luc, nadat hij alle deelnemers had bedankt voor hun aanwezigheid en sportieve spel, over tot de prijsuitreiking.
Op de eerste plaatst eindigde het doublet van Cédric Schumacher. De tweede plaats was weggelegd voor het doublet van Gerrie Beeren. De derde plaats was voor doublet Valentino Peeters. De vierde plaats was voor doublet Bert Amory  en de vijfde plaats voor doublet Hans Gerrits.

We kunnen als vereniging terugkijken op een zeer geslaagde dag. Met 32 doubletten was ons toernooi wederom volgeboekt. Aan de reacties te horen was iedereen tevreden over de organisatie.

Een woord van dank gaat uit naar onze sponsors en natuurlijk naar alle mensen die vóór en achter de schermen dit Koningsdagtoernooi mogelijk hebben gemaakt.

Marcel Nobbe

Onderstaand een foto van het doublette dat met de eerste prijs aan de haal ging.Overige foto’s zijn terug te vinden op onze site in het mapje ‘Albums’.

 

 

 Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl